на За нас - MORN Technology CO., Ltd.

За нас

Група успешни и задоволни бизнисмени кои гледаат нагоре насмеани

Кој е МОРН ЛАСЕР?

MORN LASER е регистрирана трговска марка на Laser Business Department на MORN GROUP.

Jinan MORN Technology Co., Ltd. (MORN GROUP) е водечки производител и извозник на ласерски машини во Кина.Ние сме специјализирани за машина за ласерско сечење со влакна и машина за обележување на ласерски влакна со 10-годишно искуство.

Обезбедуваме низа модели на производи и конфигурации за да ги задоволиме различните работни потреби и буџети.Нашите најдобро оценети производи се серии на ласерски влакна со врвен квалитет, прецизни работни перформанси и голема брзина.Напојувани со лесен дизајн, производствени линии со висок стандард, професионална услуга и сигурна технолошка поддршка, ласерите со влакна MORN LASER се сè повеќе ценети меѓу светските корисници.

Имаме професионален тек на производство и услуги, со сектори за производство, истражување и развој, техничка продажба, контрола на квалитетот и маркетинг поставени за да понудат извонредни ласерски решенија.МОРН ЛАСЕР сега има 136 високи техничари, вклучително и 16 високи инженери, тим за продажба со повеќе од 50 лица и над 30 професионални кадри за претпродажба и постпродажба.

Со тесна соработка со нашите клиенти и слушање на нивните повратни информации, ја ажуриравме технологијата на производство и се стремиме кон потребите на секој корисник.Обезбедивме решенија за ласерски производи насочени кон корисникот за клиенти од повеќе од 130 земји, каде што добро работат со нашата опрема за ласерски влакна и ни даваат поголема поддршка за да им служиме на локалните клиенти и потенцијални клиенти.Со континуирани технолошки иновации и инвестиции, MORN LASER се посветува на рафинирање на ласерската технологија и квалитетот на производот.Наша посветена цел е да им обезбедиме на корисниците најдобро ефикасно и економично ласерско решение.

Освен тоа, од денот на формирањето на MORN GROUP, го правиме глобалниот распоред, а сега аплициравме за заштита на брендот и патентот во 55 земји.Имаме основано филијали и застапници во Европа, САД и Југоисточна Азија.Ние сме и секогаш ќе бидеме целосно одговорни за нашиот бренд и придобивките на нашите корисници.


WhatsApp онлајн разговор!
WhatsApp онлајн разговор!