Rreth nesh - MORN Technology CO., Ltd.

Rreth Nesh

Një grup biznesmenësh të suksesshëm dhe të kënaqur që shikojnë lart duke buzëqeshur

Kush është MORN LASER?

MORN LASER është marka e regjistruar e Departamentit të Biznesit Laser të MORN GROUP.

Jinan MORN Technology Co, Ltd (MORN GROUP) është një prodhues dhe eksportues kryesor i makinave lazer në Kinë.Ne jemi të specializuar në makinën e prerjes me lazer me fibra dhe makinën e shënjimit me lazer me fibra me 10 vjet përvojë.

Ne ofrojmë një sërë modelesh dhe konfigurimesh produktesh për të përmbushur nevojat dhe buxhetet e ndryshme të punës.Produktet tona më të vlerësuara janë seri lazer me fibra të paraqitura me cilësi superiore, performancë të saktë të punës dhe shpejtësi të lartë.Mundësuar nga dizajni miqësor për përdoruesit, linjat e prodhimit me standarde të larta, shërbimi profesional dhe mbështetja e besueshme teknologjike, lazerët me fibra MORN LASER janë vlerësuar gjithnjë e më shumë nga përdoruesit në mbarë botën.

Ne kemi prodhim profesional dhe fluks shërbimesh, me prodhim, Kërkim dhe Zhvillim, shitje teknike, kontroll të cilësisë dhe sektorë të marketingut të krijuar për të ofruar zgjidhje të shkëlqyera lazer.MORN LASER tani ka 136 teknikë të lartë, duke përfshirë 16 inxhinierë të lartë, një ekip shitjesh prej më shumë se 50 personash dhe mbi 30 staf profesionistë të para-shitjes dhe pas shitjes.

Duke punuar ngushtë me klientët tanë dhe duke dëgjuar komentet e tyre, ne kemi përditësuar teknologjinë e prodhimit dhe jemi përpjekur për çdo nevojë të përdoruesit.Ne kemi ofruar zgjidhje produktesh lazer të përqendruara te përdoruesit për klientët nga më shumë se 130 vende, ku ata drejtojnë biznes të mirë me pajisjet tona lazer me fibra dhe na japin më shumë mbështetje për t'u shërbyer klientëve dhe klientëve vendas.Me inovacione dhe investime të vazhdueshme teknologjike, MORN LASER i kushtohet rafinimit të teknologjisë lazer dhe cilësisë së produktit.Synimi ynë i përkushtuar është t'u ofrojmë përdoruesve zgjidhjen më të mirë efikase dhe ekonomike me lazer.

Përveç kësaj, që nga dita e themelimit të MORN GROUP, ne kemi bërë paraqitjen globale dhe tani kemi aplikuar për mbrojtjen e markës dhe patentave në 55 vende.Ne kemi ngritur degë dhe agjentë në Evropë, Shtetet e Bashkuara dhe Azinë Juglindore.Ne jemi dhe do të jemi gjithmonë plotësisht përgjegjës për markën tonë dhe përfitimet e përdoruesve tanë.


WhatsApp Online Chat!
WhatsApp Online Chat!