Автоматска машина за заварување со ласерски влакна

автоматско-фибер-ласерско-заварување-06
  • автоматско-фибер-ласерско-заварување-машина-01
  • автоматско-фибер-ласерско-заварување-02
  • автоматско-фибер-ласерско-заварување-03
  • автоматско-фибер-ласерско-заварување-04
  • автоматско-фибер-ласерско-заварување-05
  • автоматско-фибер-ласерско-заварување-06

Краток опис:

1. Точно и брзо заварување на сложени делови, лого, метални зборови и сл.

2. Цврстите и совршени завари целосно ги задоволуваат барањата за заварување на различни индустрии;

3. Систем за следење на CCD камера, приказ на ефектот на заварување во реално време;

4. Заварување со ротација од 360°, голем опсег на заварување, флексибилно заварување на тешко дофатлива положба;

5. Може да се надгради со рачен пиштол за заварување за да се постигне рачно заварување;

6. Висока електро-оптичка стапка на конверзија, ниска потрошувачка на енергија;

7. Погоден за 24 часа индустриско масовно производство.


Параметри

Примерок на фотографии

Видео

Барања

Предностите на автоматската машина за ласерско заварување МОРН ЛАСЕР

Зголемена ефикасност и намалени трошоци

За еден циклус и голем број повторувачки процеси со мал обем, нивна замена со автоматизација може да заштеди време, да ја забрза ефикасноста и да ги намали трошоците.Подобрете ја стабилноста.

Побезбедно и поздраво

Традиционалното ARC и TIG заварување, лачното светло и генерираниот гас се неизбежно штетни, а тоа е штетно за очите и кожата.Затоа, просечниот работник за заварување не работи долго време, а стапката на загуба е висока.

Автоматската машина за ласерско заварување со влакна, преку пренос на влакна, генерираниот ласер е безопасен за човечкото тело и не генерира многу топлина.Работниците треба да носат само ласерски очила и ракавици.

Лесен за користење

Сè што создаваме е изградено со едноставност на ум.Направивме се од себе за да ги вклучиме само опциите за прилагодување што ви се потребни.

Студија на случај #1

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit.Donec feugiat ultricies vulputate.Suspendisse quis lacinia erat, eu tincidunt ante.

Студија на случај #2

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit.Donec feugiat ultricies vulputate.Suspendisse quis lacinia erat, eu tincidunt ante.

Сведоштва

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit.Donec feugiat ultricies vulputate.Suspendisse quis lacinia erat, eu tincidunt ante.Pellentesque aliquet feugiat tellus, et feugiat tortor porttitor vel.Nullam id scelerisque magna.Curabitur placerat содалес плацерат.Nunc dignissim ac velit vel lobortis.

- Џејн До

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit.Donec feugiat ultricies vulputate.Suspendisse quis lacinia erat, eu tincidunt ante.Pellentesque aliquet feugiat tellus, et feugiat tortor porttitor vel.Nullam id scelerisque magna.Curabitur placerat содалес плацерат.Nunc dignissim ac velit vel lobortis.Nam luctus mauris elit, sed suscipit nunc ullamcorper ut.

- Џон До

Закажете консултации веднаш!

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit.Donec feugiat ultricies vulputate.Suspendisse quis lacinia erat, eu tincidunt ante.

За нас

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit.Во сем тортор, ac sagittis.Morbi mollis, neque sit amet convallis bibendum, leo purus commodo orci.

Адреса: 1865 Winchester Blvd., Campbell, CA

Телефон: 1-408-915-7520

Email: themes@fastlinemedia.com

Нашите услуги

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit.Donec feugiat ultricies vulputate.Suspendisse quis lacinia erat, eu tincidunt ante.Pellentesque aliquet feugiat tellus, et feugiat tortor porttitor vel.Nullam id scelerisque magna.Curabitur placerat содалес плацерат.Nunc dignissim ac velit vel lobortis.

Најди не

Контактирајте не

请首先输入一个颜色.
请首先输入一个颜色.

алуминиум-рачна-фибер-ласерска-машина за заварување бања-рачна-фибер-ласерска-машина за заварување Кутии-рачна-фибер-ласерска-машина за заварување кабинет-рачна-фибер-ласерска-машина за заварување јаглерод-челик-ласер-заварувач нерѓосувачки челик-ласерски заварувач

WhatsApp онлајн разговор!
WhatsApp онлајн разговор!