Makinë automatike saldimi me lazer me fibra

auto-fibra-lazer-makine saldimi-06
  • auto-fiber-lazer-saldim-makine-01
  • auto-fibra-lazer-makine saldimi-02
  • auto-fiber-lazer-makine saldimi-03
  • auto-fibra-lazer-makine saldimi-04
  • auto-fibra-lazer-makine saldimi-05
  • auto-fibra-lazer-makine saldimi-06

Përshkrim i shkurtër:

1. Saldim i saktë dhe i shpejtë i pjesëve komplekse, logos, fjalëve metalike etj.

2. Saldimet e ngurta dhe të përsosura plotësojnë plotësisht kërkesat e saldimit të industrive të ndryshme;

3. Sistemi i monitorimit të kamerës CCD, shfaqja në kohë reale e efektit të saldimit;

4. Saldim me rrotullim 360°, varg i madh saldimi, saldim fleksibël i pozicionit të vështirë;

5. Mund të përmirësohet me një armë saldimi dore për të arritur saldim manual;

6. Shkalla e lartë e konvertimit elektro-optik, konsumi i ulët i energjisë;

7. I përshtatshëm për prodhimin masiv industrial 24 orë.


Parametrat

Shembuj të fotografive

Video

Kërkesat

Avantazhet e makinës automatike të saldimit me lazer MORN LASER

Rritja e efikasitetit dhe reduktimi i kostove

Për një cikël të vetëm dhe një numër të madh procesesh të përsëritura me një shtrirje të vogël, zëvendësimi i tyre me automatizim mund të kursejë kohë, të përshpejtojë efikasitetin dhe të zvogëlojë kostot.Rritja e stabilitetit.

Më të sigurt dhe të shëndetshëm

Saldimi tradicional me ARC dhe TIG, drita me hark dhe gazi i krijuar janë në mënyrë të pashmangshme të dëmshme dhe janë të dëmshme për sytë dhe lëkurën.Prandaj, punonjësi mesatar i saldimit nuk punon për një kohë të gjatë, dhe shkalla e humbjes është e lartë.

Makina automatike e saldimit me lazer me fibra, përmes transmetimit të fibrave, lazeri i krijuar është i padëmshëm për trupin e njeriut dhe nuk gjeneron shumë nxehtësi.Punëtorët duhet të mbajnë vetëm syze lazer dhe doreza.

Lehtë për t'u përdorur

Çdo gjë që ne krijojmë është ndërtuar me thjeshtësinë në mendje.Ne kemi bërë çmos për të përfshirë vetëm opsionet e personalizimit që ju nevojiten.

Rast Studimi #1

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit.Donec feugiat ultricies vulputate.Suspendisse quis lacinia erat, eu tincidunt ante.

Rasti Studimi #2

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit.Donec feugiat ultricies vulputate.Suspendisse quis lacinia erat, eu tincidunt ante.

Dëshmitë

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit.Donec feugiat ultricies vulputate.Suspendisse quis lacinia erat, eu tincidunt ante.Pellentesque aliquet feugiat tellus, et feugiat tortor porttitor vel.Nullam id scelerisque magna.Curabitur placerat sodales placerat.Nunc dignissim ac velit vel lobortis.

- Jane Doe

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit.Donec feugiat ultricies vulputate.Suspendisse quis lacinia erat, eu tincidunt ante.Pellentesque aliquet feugiat tellus, et feugiat tortor porttitor vel.Nullam id scelerisque magna.Curabitur placerat sodales placerat.Nunc dignissim ac velit vel lobortis.Nam luctus mauris elit, sed suscipit nunc ullamcorper ut.

- John Doe

Programoni një konsultë tani!

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit.Donec feugiat ultricies vulputate.Suspendisse quis lacinia erat, eu tincidunt ante.

Rreth Nesh

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit.Në sem tortor, ac sagittis.Morbi mollis, neque sit amet convallis bibendum, leo purus commodo orci.

Adresa: 1865 Winchester Blvd., Campbell, CA

Telefoni: 1-408-915-7520

Email: themes@fastlinemedia.com

Shërbimet tona

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit.Donec feugiat ultricies vulputate.Suspendisse quis lacinia erat, eu tincidunt ante.Pellentesque aliquet feugiat tellus, et feugiat tortor porttitor vel.Nullam id scelerisque magna.Curabitur placerat sodales placerat.Nunc dignissim ac velit vel lobortis.

Na gjej

Na kontaktoni

请首先输入一个颜色.
请首先输入一个颜色.

aparat saldimi me fibra dore-alumini-lazer banjo-makine saldimi me fibra-lazer Kuti-makine saldimi me fibra-lazer kabinet-makine saldimi me fibra-lazer karbon-çelik-lazer-saldator inox-çelik-lazer-saldator

WhatsApp Online Chat!
WhatsApp Online Chat!