Makinë saldimi me lazer me fibra dore

Makinë automatike saldimi me lazer me fibra për pajisje prej çeliku inox (5)
  • Makinë saldimi me lazer me dorë
  • Fotobanka (4)
  • fotografitë e pasme të makinës salduese me fibra dore
  • makineri saldimi me lazer me madhësi dore
  • Makinë automatike saldimi me lazer me fibra për pajisje prej çeliku inox (5)

Përshkrim i shkurtër:

Shpejtësia e shpejtë e saldimit
Nxehtësia e ulët
Efekt i fortë saldimi
I sigurt dhe efikas
Kurseni kohë, kurseni përpjekje dhe para


Parametrat

Shembuj të fotografive

Video

Kërkesat

Përparësitë e makinës së saldimit me fibra me lazer MORN

Zgjerimi & Fleksibiliteti

Një shumëllojshmëri kokash lazer me dorë janë të disponueshme për nevoja të ndryshme si saldimi i jashtëm, saldimi i brendshëm, saldimi me kënd të drejtë, saldimi me anë të ngushtë dhe saldimi me pika të mëdha, etj.

Shpejtësia e konvertimit elektro-optik - prodhimi i dritës lazer për sekondë është opsional.Jo vetëm që mund të bëjë saldim me puls, por edhe saldim të vazhdueshëm në frekuenca të larta.

Saldim me lazer me objekte të rënda të mëdha, saldim me lazer në distancë

Kapaciteti i saldimit zgjerohet nga pjesë të vogla në objekte të mëdha të rënda, gjë që është e dobishme për saldimin e pjesëve të punës me madhësi të ndryshme.Aftësia e punës së saldimit me lazer në distancë mund të rregullohet me opsionet me shumë gjatësi të kabllit fibër.Fibra optike e transmetimit është opsionale sipas kërkesës 5/10/20 metra, deri në diapazonin e rregullimit të lirë.

 

Tegela të salduara jashtëzakonisht të lëmuara dhe të imta

Në sajë të kamerës dhe sistemit të identifikimit të pikave të saldimit të makinës së saldimit me lazer në dorë, kushtet e saldimit të pamjaftueshëm dhe saldimit të lënë pas dore mund të shmangen në mënyrë efektive dhe për këtë arsye, cilësia e saldimit është e garantuar.

 

Qarkullim i shpejtë dhe ROI i lartë

Një shumëllojshmëri kokash lazer të mbajtura me dorë janë të disponueshme për nevoja të ndryshme si saldimi i jashtëm, saldimi i brendshëm, saldimi me kënd të drejtë, saldimi me anë të ngushtë dhe saldimi me pika të mëdha, etj. Së bashku me përpunimin me shpejtësi më të lartë dhe me kosto më të ulët, Koha e lartë e përdorimit dhe disponueshmëria e sistemit të saldimit me lazer mundësohet nga shenja e fibrave me zero mirëmbajtje për koston më të ulët për saldim të pjesës dhe kthimin më të shpejtë të investimit.

Lehtë për operim

Të gjithë parametrat e saldimit janë testuar dhe memorizuar në programin operativ.Përdoruesi duhet vetëm të thërrasë parametrat përkatës sipas materialeve dhe trashësisë së saldimit dhe më pas të kryejë drejtpërdrejt punën e saldimit.

Duhen vetëm 2-4 orë trajnim, edhe një përdorues i ri mund të përdorë direkt makinën e saldimit me lazer.Nuk është më e nevojshme të punësohen saldatorë profesionistë, të cilët kursejnë shumë kostot e punës.

Manuali i Detajuar i Përdoruesit

MORN LASER do të ofrojë manuale profesionale dhe të detajuara të funksionimit.Manuali përmban komponentët e ndryshëm të makinës, mënyrën e përdorimit të saj, masat paraprake dhe propozimin e mirëmbajtjes.

 

Aftësia e saldimit me lazer

aftësia e saldimit me lazer

Gjashtë mënyra të makinës së saldimit me lazer me fibra dore

gjashtë mënyra të makinës së saldimit me lazer

Gjashtë mënyra, aplikacione të shumta.

Modaliteti i pikës:

Modaliteti Spot lëshon rreze me energji të lartë.Është veçanërisht i përshtatshëm për saldimin me qepje.

 

Modaliteti i linjës:

Modaliteti i linjës mund të ketë depërtim të caktuar në pllakën e trashë, gjerësia e linjës së salduar është e rregullueshme.Është veçanërisht i dobishëm në saldimin me prapanicë, saldimin me kënd të jashtëm dhe saldimin me tela.

 

Modaliteti i rrethit:

Diametri i rrethit të salduar është i rregullueshëm me densitet energjie të shpërndarë në mënyrë të barabartë.Ka përparësi të dukshme në saldimin e pllakës së hollë me frekuencë të lartë. Veçanërisht i mirë për saldimin me kënd 90°.

 

Modaliteti Double-O:

Modaliteti Double-O është si versioni i përmirësuar i modalitetit të rrethit. Diametri është i rregullueshëm.Pjesa e zbrazët e pikës së dritës zvogëlohet dhe mund të ketë rrezatim optik më të mirë të shpërndarë në pjatë.Është i përshtatshëm për saldime të ndryshme në qoshe.

 

Modaliteti i trekëndëshit:

Gjerësia e trekëndëshit të salduar është e rregullueshme.Frekuenca mund të ulet gjatë kryerjes së saldimit me tela.Pika e dritës së saldimit tregon një model të qartë luspash peshku që mund t'ju sjellë efekt të mirë saldimi.Është i përshtatshëm për të gjitha mënyrat e saldimit.

 

Modaliteti me 8 profil:

Modaliteti me 8 profile është si modaliteti i trekëndëshit të zgjeruar.Është veçanërisht i dobishëm në saldimin me kënd të brendshëm/të jashtëm.Ka një efekt të mirë në saldimin e pllakës së trashë.

Rast Studimi #1

Industria e blegtorisë aplikimi-saldimi me lazer iÇelik inox me trashësi 1-3 mmlug ushqimi.

Zgjidhni për të përdorurMakinë saldimi me lazer me fibra me fuqi 1500W.Shpejtësia e shpejtë e saldimit, efekti i fortë i saldimit.Kjo jo vetëm që përmirëson efikasitetin e saldimit, por gjithashtu kursen kostot e punës.

Rasti Studimi #2

Aplikimi në industrinë e enëve të kuzhinës- saldimi me lazer i3-4 mm trashësi prej çeliku inoxtigane e tenxhere.

Makinë saldimi me lazer me fuqi 2000Wpër enët e kuzhinës kursen rreth 80%~90% të energjisë elektrike.Krahasuar me saldimin me hark, kostoja e përpunimit mund të reduktohet me rreth 30%.

Sasia e deformimit pas saldimit është shumë e vogël, dhe mund të merret një sipërfaqe shumë e bukur saldimi, dhe ka pak përpunim të mëvonshëm të saldimit.

aparat saldimi me fibra dore-alumini-lazer banjo-makine saldimi me fibra-lazer Kuti-makine saldimi me fibra-lazer kabinet-makine saldimi me fibra-lazer karbon-çelik-lazer-saldator inox-çelik-lazer-saldator

WhatsApp Online Chat!
WhatsApp Online Chat!